Exclusieve kasteelvilla op ca. 2,7 Ha

Deze unieke kasteelvilla is gelegen op een privé terrein van ca. 27.097 m2 groot en bereikt u middels een indrukwekkende oprijlaan.

Indeling

U betreedt de villa middels de imposante binnenplaats naar de hoofdingang. Eenmaal binnengekomen bevindt u zich in de hal met een statige trap naar de verdieping en toegang tot de verschillende leefruimtes. Een zeer royale woonkamer, aansluitend een bibliotheek met mezzanine (bereikbaar via antieke spiltrap), een ruime eetkamer en een volledig uitgeruste leefkeuken. Aansluitend aan de keuken bevindt zich een vestiaire kamer, een bijkeuken en een zij-ingang.

Verdieping

De ruime nachthal met vide geeft toegang tot de mastersuite bestaande uit een slaapkamer, avondsalon, dressingkamer, tweede dressing en bijzonder royale badkamer. Separate linnenkamer of wasplaats, nog twee zeer ruime slaapkamers met ieder een private badkamer.

Tweede verdieping

De volledig ingerichte tweede verdieping biedt nog bijkomende slaapkamers of hobbyruimte.

Kelder

De verschillende kelderruimtes zijn volledig afgewerkt en bruikbaar als bergplaats of bijkomende functies zoals fitness.
Guesthouse
Een volwaardig guesthouse bevindt zich in de vleugel tussen de garages en de woning. Deze volwaardige woning omvat twee slaapkamers en een badkamer op de verdieping, een leefruimte en een luxe woonkeuken gelijkvloers.

Wellness

Een luxe inpandig zwembad, sauna, relaxruimte en sanitaire voorzieningen maken een complete wellness onderdeel van dit unieke eigendom.

Garages

De dubbele garage is uitgerust met een autolift en biedt hiermee plaats aan 4(!) auto's. Tevens is er een bergzolder boven de garage.

Dit eigendom omvat een inpandige garage voor vier wagens, een wellness met zwembad en sauna, een gastenverblijf of woonruimte voor personeel etc.

Gebouwd

De villa werd gebouwd in 2016 en recent volledig afgewerkt. De afwerking voorziet hedendaags comfort en luxe alsook het gebruik van antieke bouwmaterialen.

Meer info

Meer inlichtingen via Axel: +31 6 51 424 604 of Guido: +41 79 4570640