SWISSNED

Guido van Hoogdalem – oprichter

Guido kent Zwitserland al sinds zijn geboorte en is er inmiddels al weer meer dan 10 jaar gevestigd. Al op jonge leeftijd is hij gefascineerd geraakt door de ongekende mogelijkheden van dit eigenzinnige land en heeft hij zich ontwikkeld als dé specialist op het gebied van regelgeving, projectontwikkeling en financiering van Zwitsers onroerend goed. Het meest bijzondere project betreft een resort midden in de Alpen bestaande uit 155 woningen direct aan de oever van een meer in het hart van Zwitserland.

Recent heeft hij met de Zwitserse overheid samengewerkt inzake de complexe “tweede woning“ materie, met de huidige regelgeving als gevolg. In Nederland was hij mede-eigenaar van een middelgroot facilitair bedrijf.

Axel Macro – oprichter

Axel heeft een juridische en zakelijke achtergrond en is de laatste 10 jaar nauw betrokken geweest bij verschillende vastgoedprojecten. Dit heeft zijn interesse in de vastgoedmarkt aangewakkerd hetgeen uiteindelijk tot de realisatie van meerdere fraaie projecten heeft geleid zowel in de segmenten van commercieel als residentieel vastgoed.

Guido van Hoogdalem
Axel Macro
Oprichter
axel@swissned.nl